Máme za sebou 2 príjemné akcie, ktorých sme sa zúčastnili.
📌 Dobrého Trhu v Bratislave a
📌 Nedeľného Čilu v Nitre.


Aké máš pocity z uvedených akcií ako zástupkyňa Koľko Lásky o.z.?

🧡
Evka
Na Dobrom Trhu bolo veľké množstvo ľudí. Panenská ulica bola stále plná. Skoro všetci poznali našu vianočnú zbierku „Koľko Lásky sa zmestí do krabice od topánok?“.
Reakcie ľudí na naše ďalšie aktivity, terapeutické pomôcky a bábiky boli veľmi príjemné. Mali sme veľmi dobrú polohu, lebo sme boli na hlavnej ulici hneď vedľa NGO dvora.

Na Nedeľnom Čile bolo v porovnaní s Dobrým Trhom veľmi kľudne, nálada tam bola komunitnejšia. Mali sme možnosť sa viac porozprávať s inými OZ-kami čo tam boli tiež.

Tá možnosť ísť medzi ľudí je výnimočná, priamo počúvať príbehy a pohľady na našu činnosť. Verím, že v budúcnosti bude viac možností takéto niečo opäť zažiť.

🧡
Maťka
Za mňa je možnosť chodiť na takéto akcie priam potrebné, aby nás ľudia spoznávali aj z iných stránok, hlavne všetky naše celoročné aktivity, nielen vianočné krabičky.

Bolo to plné energie, ja milujem tento kontakt s ľuďmi, rozprávať im o tom, čo robíme a ich spätné väzby sú veľmi naplňujúce. Veľmi ma potešil záujem o naše pomôcky, rozdali sme veľa katalógov s našou ponukou pomôcok.

🧡
Sisa
Najviac mi ostal v srdci zážitok, keď do nášho stánku na Dobrom Trhu zavítala výnimočná 92-ročná seniorka, ktorá bola tak uchvátená z nápisu na našom tričku „Koľko Lásky rozdáš?“ a povedala k tomu, že je veľmi dôležité v živote lásku rozdávať. Tričko sme jej z lásky venovali a bola úprimne dojatá.

———————–

Všetky naše pomôcky ako aj spomínané tričká nájdete tu:
https://lnkd.in/gWRADSF3

Tím Koľko Lásky o.z. 🧡

Oplus_131072

Related Post